Bijdrage voor Kensy

Als u een bijdrage wilt storten voor de sponsoring van Kensy kunt u gebruik maken van één van de onderstaande mogelijkheden.

 
Een persoonlijke gift max. € 80,00 per jaar totaal
Een familiegift max. € 800,00 per jaar totaal
Een projectgift max. € 1.600,00 per jaar totaal
Maandelijkse sponsoring geen maximum  

De persoonlijke, familie- en/of projectgift kunt u overmaken op rekeningnummer 3232 t.n.v. Compassion Nederland te Apeldoorn onder vermelding van sponsornummer 128220-1 en id.nr. Kensy HO11606640. Wilt u ook uw adres vermelden, zodat wij u een bedankje kunnen sturen. Dit is natuurlijk niet verplicht.

Bijdrage voor de maandelijkse sponsoring kunt u overmaken op rekening 3919487 onder vermelding van sponsornummer 128220-1 en id.nr. Kensy HO11606640. Ook hier graag uw adres vermelden, zodat wij u een bedankje kunnen sturen.

Wat ook leuk is: stuur een brief of een leuke kaart! Brieven naar info@marktspijkenisse.nl of gelijk kaarten inleveren bij de marktmeester. Natuurlijk kunt u ook overwegen om zelf een kindje te sponsoren. Neem hiervoor contact op met Compassion, telefoon: 055 - 5994 422 Of kijk op de website www.compassion.nl

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Namens Kensy en alle kooplieden van de markt Spijkenisse.


Sponsors van Kensy
 
 
MediaOnline

 
Markt Spijkenisse
 
c.e. van 't hof
 

Beste sponsor

Hartelijk bedankt voor uw gift. Op uw verzoek wordt deze gift gebruikt voor “Kensy”.

Hoop

Armoede is niet zozeer een gebrek aan geld, maar een gebrek aan hoop. Mede door uw gift krijgen de kinderen hoop op een betere toekomst, omdat zij hiervoor de materialen en de zorg ontvangen.

Geloof

Compassion gelooft in de kerk, omdat zij onmisbaar is als het gaat om de geestelijke ontwikkeling van het kind. Daarom werkt Compassion uitsluitend via de plaatselijke kerk.

Liefde

Doordat de kinderen Jezus leren kennen, weten ze dat ze geliefd zijn door Hem. Hierdoor veranderen de kinderen van binnenuit en groeien velen van hen uit tot verantwoordelijke leiders in hun familie, kerk en lokale gemeenschap.

 Impact gift

Klik hier voor een aantal praktijkverhalen van de verschillende hulpfondsen en de impact die dit gehad heeft op de levens van de kinderen.

Namens de kinderen hartelijk bedankt dat u uw hoop, geloof en liefde wilt delen met kinderen in armoede.

 Met vriendelijke groet,

Jolanda Omvlee-Tijhuis

Directeur Compassion Nederland

TEL: +31 (0)55 599 44 22

FAX: +31 (0)55 599 44 21 

EMAIL: info@compassion.nl